LAG UNA uključen u proces izrade nove županijske strategije

Ispis
Kreirano 19 Travanj 2016

Lokalna akcijska grupa ''Una'', na čelu s predsjednicom Klementinom Karanović, uključena je u Partnersko vijeće Sisačko-moslavačke županije za izradu i praćenje Županijske razvojne strategije za razdoblje 2017.-2020.

Sisačko-moslavačka županija je proces izrade strategije započela 2. prosinca 2015. godine sastankom operativnih timova Županije, gradova i općina, a poslovi koordiniranja izrade strategije su povjereni regionalnoj razvojnoj agenciji SI-MO-RA. Povjerenstvo i operativni tim za zadatak imaju izraditi analizu stanja i SWOT analizu županijskog područja, kao i odrediti ciljeve i prioritete razvoja  područja u svrhu jačanja njenih razvojnih potencijala.

Prva faza izrade strategije, koja se temelji na analizi stanja i SWOT analizi (analiza snaga, slabosti, prilika i prijetnji), prošla je interni konzultacijski postupak, a nacrti su do 4. svibnja 2016. godine otvoreni za nadopune i komentare javnosti.

Nacrte i informacije o pisanju nove županijske strategije možete naći na službenim stranicama agencije SI-MO-RA, a svoje komentare možete uputiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .

 

Impressum

Lokalna akcijska grupa UNA

Sv. Mihovila 2
44430 Majur

Klementina Karanović
predsjednica
098/262-970

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebook stranici

Područje LAG UNA

LAG UNA pokriva teritorij od 1.046,27 km2 na kojem živi 15.758 stanovnika