Radionica o potencijalima lokalne sredine

Ispis
Kreirano 16 Rujan 2019

U petak, 6. rujna 2019. godine u Hotelu Central u Hrvatskoj Kostajnici održana je edukativna interaktivna radionica u suradnji s Rehabilitacijskim centrom za stres i traumu (RCT) iz Zagreba. Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, a glavna je tema bila o potencijalima lokalne sredine s ciljem razvijanja poduzetničkih ideja.

Gost radionice bio je Nikola Solomun, nositelj OPG-a i član LAG-a Una koji je mladima predstavio svoj rad i iskustva te pružio vrijedne informacije. Sudionici su analizirali različite poduzetničke priče te su kroz ovu interaktivnu i kreativnu radionicu osvještavali svoje vještine i bili potaknuti na razmišljanje o vlastitim poduzetničkim idejama,a kako bi se poduzetničke ideje mogle i realizirati, LAG je dao smjernice za ostvarivanje sredstava.


Radionica se provodila u sklopu projekta "AktivUNA! djelovanjem mladih za bolju kvalitetu života u Pounju" koji RCT provodi u partnerstvu s LAG-om Una i Gradom Hrvatska Kostajnica uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Kroz rujan i listopad 2019. održat će se još 3 radionice pa ovim putem pozivamo sve mlade s područja LAG-a Una da prate obavijesti o održavanju istih i da nam se pridruže! 

Informacije o radionici možete potražiti i ovdje.


       

 


 

Impressum

Lokalna akcijska grupa UNA

Sv. Mihovila 2
44430 Majur

Klementina Karanović
predsjednica
098/262-970

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebook stranici

Područje LAG UNA

LAG UNA pokriva teritorij od 1.046,27 km2 na kojem živi 15.758 stanovnika